4 Ekim 2011 Salı

Hotfile İle Para Nasıl Kazanılır?


Evet arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz gibi bugün dosya upload sitesi olan Hotfile.CoM sitesinin çalışma sisteminden bahsedeceğim.

Son zamanlarda adından çokça söz ettiren bu dosya upload sitesi, ünlü dosya upload sitesi Rapidshare.Com'un en büyük rakiplerinden biri olarak gösteriliyor. Özellikle rapidshare.com sitesinin kullanıcıları primerium hesaba zorlaması ile artık internet kullanıcıları hotfile'yi tercih etmeye başladılar.


BURAYA TIKLAYARA HOTFİLE'YE ULAŞABİLİRİNİZ.


Türkiye'nin de aralarında olduğu toplamda 50 ülkeye hizmet veren bu sitenin bazı özelliklerine aşağıdan bakabilirsiniz :

Hotfile Özellikleri

* FTP yükleme, Uzak Yükleme, Link Listesi, Dosya Yöneticisi (Yeniden Adlandır, Kopyala, Sil, Dosyaları ve Klasörleri Taşı).
* Dosya kopyalama ve farklı indirme linkleri desteklenmektedir. (Bir dosyayı yükledikten sonra, dosyanın kopyalarını sitemizde yaratabilirsiniz.)
* Tüm yüklemelerinizi yedekleyin, böylece dosyalarınız hiç silinmez.
* Eşsiz hızlar sunuyoruz. Ücretsiz kullanıcılar 128kb hız ile indirme yapabilir ve ücretli üyelerimiz sınırsız indirme hızının keyfini çıkarabilir.
* Kullanılabilirlik - indirme sayfalarımızda pop-up ekranlar ve reklam yok.
* Hiçbir ülkeyi kısıtlamamaktayız - herkes için ücretsiz indirmeleri garanti ediyoruz.
* İndirmeler ve kazançlar için ayrıntılı istatikler sunuyoruz.

Şeklinde belirtmiş kendi web siteleri..


Tabi özelliklerini ve site incelemesini www.hotfile.com adresine girerek inceleyebilirsiniz ben direk kazanç sistemini anlatayım.



Yukarıdaki kazanç tablosunda da anlayacağınız üzere dosyalarınızdan indirilme başına bir miktar para kazanacaksınız 1000 indirmedeki değerler mevcut tabloda..

Gelelim kazanmak için nereden başlayacağınıza.

İlk önce hotfile.com adresine girip üye oluyorsunuz.

Daha sonra Affialite kısmına girip Join Affialite yapıyorsunuz. (Eskiden site ingilizce iken bu şekilde üye olunmaktaydı şimdi site Türkçeleştiriliyor)Ben aşağıya bir resim ekledim ne yapmanız gerektiğini daha net görebilmeniz için.


http://3.bp.blogspot.com/-dVwguyGxXuc/TVjh3b7_bfI/AAAAAAAABRs/Fl6iCUWVw48/s1600/click.jpg 

Yukarıdaki resimde belirtilen linke tıkladıktan sonra sizden ödeme yapılmasını istediğiniz hesabınızı isteyecekler. Daha önce sadece paypal ve moneybookers vardı. Şimdi yeni ödeme şekilleri eklenmiş midir bilmem ben çok eskiden beri üyeyim çünkü..

Paypal'ı seçtiğinizi varsayalım..
(Bende paypal kullanıyorum ve genelde en çok kullanılan site paypal. Eğer ödeme almak için bir paypal hesabınız yoksa bir tane açmalısınız.)

Paypal'ı seçtikten sonra paypal.com'a üye olduğunuz mail adresinizi gerekli kısma yazıp tamam diyorsunuz. Bu işlemi de tamamladıktan sonra artık hesabınızda İstatistikler kısmı da aktif olacaktır. İstatistikler kısım aktif oldu mu, artık kazanmaya başlayabilirsiniz demektir. Hemen dosya upload edip, linklerini internette paylaşıp, para kazanmaya başlayabilirsiniz. İstatistikler kısımdan da dosyalarınızın ne kadar indirildiğini ve ne kadar kazandığınızı takip edebilirsiniz.

Hofile'nin minimum ödeme limiti 15 dolardır ve ödemelerini de her pazartesi otomatik olarak gerçekleştirmektedirler.Bu nedenle, Hotfile.CoM'da biriken paranız 15 dolar ve üzeri olunca sistem bu parayı ilk pazartesi günü otomatik olarak paypal hesabınıza aktarır.Eğer paranızı banka hesabınıza atmak isterseniz paypal üzerinden bu işlemi yapabilirsiniz.

Ben daha önce 1 yada 2 kez ödeme aldım adamlar güvenilir yani o konuda bir şüpheniz olmasın bir de internette dolaşırken aşağıdaki resim dikkatimi çekti adam hotfile.com üzerinden resmen kendi servetini kurmuş. Umarım gün gelir hepimiz o kadar kazanırız bu fotoğrafı da sizlerle paylaşmak istedim gerçekten de adama helal olsun diyorum..


http://4.bp.blogspot.com/-2_LCFCd_CI8/TVjh6x7KebI/AAAAAAAABR0/uiXFk5NKowE/s1600/Hotfile%2B%25C3%25B6deme%2Bkan%25C4%25B1t%25C4%25B1.jpg


Benim şimdilik anlatacaklarım bu kadar. Umarım yardımcı olmuşumdur. Konu ile ilgili sorularınız var ise aşağı yorum olarak belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Unutmadan belirtmek istediğim birşey daha var. Hotfile'de rütbeniz ne kadar yüksek ise o kadar çok kazanırsınız bunu da unutmayın. Rütbemi nasıl arttırırım diyorsanız o hotfilenin bileceği iş. Dosyalarınıaz ve indirme oranlarına göre rütbenizi belirliyor. İnternette bu konuyla ilgili çokça bilgi mevcut.

0 yorum:

Yorum Gönder

Çok Teşekkürler

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More